Scam EA është vendi ku profesionistëve të industrisë prishen sektorin Forex investimeve dhe t'ju japin një mendim të qartë prerë nëse një website të veçantë Forex tregtare është një scam apo broker Forex rregulluar. ScamEA.com merr raportin nga tregtarët e vërtetë në lidhje me një scam platformë Forex, të ndarë dhe të shpërndajë informacion në lidhje me rregullatorët e të gjithë ndërmjetësit Forex.

Australi - Ankohen për agjentët scam në Australian Letrave me Vlerë dhe Komisionit Investimet

Qipro - Qipro Letrave me Vlerë dhe Exchange Komisioni.

Gjermani - Bundesanstalt fur Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin)

Itali - Komisioni Kombëtar për kompanitë dhe bursën (CONSOB)

Afrika e Jugut - Sherbime Financiare Board (FSB)

Mbretëria e Bashkuar - Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA)

Shtetet e Bashkuara - U.S. Commodity Futures Trading Komisioni.

A nuk merrni mashtrohen nga brokerat scam dhe Add-on këshilltarë ekspert!

Forex (Shkëmbimi i jashtëm) Tregut është tregu më i madh në botë. Ajo është tregu ku monedhat janë tregtuar. Çdo triliona ditë dollarë janë shkëmbyer dhe shumica e këtyre transaksioneve janë bërë më të mirë në një ndërmjetësi Forex rregulluar. për fat të keq, shumë përhershme kanë kuptuar se për shkak të faktit se Forex tregtare është e gjerë dhe nuk kuptohet gjerësisht, ajo do të jetë mjaft e lehtë të mashtrojë njerëzit në investuar paratë në operacionet mashtruese, si rregulluara platforma ndërmjetësit Forex, këshilltarët ekspert scam, Llogaritë e rreme menaxhuar dhe më shumë. Përpjekja jonë kryesore është që të vë në dukje këto të përhershme dhe për të ndihmuar tregtarët të drejtpërdrejta të ligjshme Forex brokerat.

Në mënyrë që të jenë në përputhje me rekomandimet tona, duke premtuar vetëm të lirë dhe të provuar shërbimet tregtare auto, we have chosen only but a handful of auto trading solutions that we believe traders should use. Top ynë Recommended Forex robot është FX Master Bot.

Shih detajuar Rishikimi FXMasterBot.

Submit një scam Forex Raport për lexuesit tanë!

Please use our Forma e Kontaktit për të gjitha parashtresat.

Paraqesin raporte të reja duke përdorur lidhjen e mësipërme. Nëse ju nuk jeni të sigurt nëse një platformë të veçantë Forex është scam apo jo, na xhiruar një email me adresën e internetit. Në qoftë se kjo është një PLATFROM ri, ne do të publikojë një shqyrtim të veçantë në vetvete, nëse është e nevojshme.

Popular Forex dhe false Investimeve

Këto janë mashtrimet popullore që ju duhet të jenë të vetëdijshëm.

False Forex Trading

 • agjentët e parregulluara Forex kërkuar që ju për t'u bashkuar me një llogari të menaxhuar
 • Forex Broker Bonus false
 • Brokers manipulim platformat e tyre
 • Paaftësia për të tërhequr fitimet dhe fondet
 • Scam Ekspert Këshilltarët dhe sinjalet
 • Scam Trading Room dhe të mësuarit e programeve
 • akuza të paautorizuar e kartës së kreditit

Tjera tregtare online dhe Investimeve false

 • Opsionet binare false
 • Bitcoin Auto Traders
 • Kripto Minierave Faqe
 • Mashtrimet e investimeve nga metalet e çmuara.

5 Arsyet pse ju duhet të tregtisë Forex

Me futjen e tregtimin e monedhës crypto, Forex dhe CFD Trading në një ndërmjetësi Forex pakicë është biznesi më i mirë në shtëpi në Internet. Edhe pse monedhave të huaja tregtare nuk është aq popullor sa magazinë, futures, ose mallrave, ajo është shumë më i fuqishëm se çdo lloj tjetër të investimeve…

Edhe në qoftë se ju jeni një tregtar me përvojë të aksioneve, ose ju jeni vetëm një fillestar, ju duhet të vërtetë të provoni këtë mundësi të fuqishme. Forex është më pak e rrezikshme se sa modelet tregtare ose ardhmes, dhe kjo është shumë më e dobishme, dhe shumë më e lehtë.
Ketu eshte 7 Arsyet pse ju duhet të tregtisë Forex.

1) Tregu Forex është i hapur 24 orë në ditë nga e shtuna 7.00am (Zelanda e Re) deri në 5.00 Lindore.
Nëse ju jeni ende në tuaj 9-5 punë, ju mund të tregtisë pas punën tuaj, në çdo kohë të ditës apo gjatë natës.

2) Volumi e përditshme tregtare e Forex është $1,5 trillion. Kjo është një treg i madh, ka gjithmonë të holla për ju dhe të gjithë. Ju nuk do të jetë frikë se rendi juaj nuk është ekzekutuar, si në tregun e aksioneve. Askush nuk mund të kontrollojë të këmbimit valutor(Forex) treg, sepse ajo është shumë e madhe.

3) Ju mund të përfitojë në të dy rritjen ose në rënie të tregut. Kjo do të thotë që ju mund të bëni të holla në të dy drejtimet: mendoj që ju mendoni se euro do të vlerësojmë të krahasohet me dollarin amerikan. Në këtë rast, ju do të blejë Euro, pastaj shitur atë më vonë.
Tani le të supozojmë e kundërta: euro do të zhvlerësohet në krahasim me dollarin amerikan, keni shitur euro ( në të njëjtën kohë, ju blej dollarë amerikanë), atëherë ju bleni euro më vonë, dhe ju merrni fitimet tuaja.

4) Ju mund të tregtisë nga kudo. FOM home, jashtë, me laptop, në plazh… Tregu Forex është i njohur si një treg OTC (Mbi banak). Çdo gjë është un electronicaly. Ju mund të tregtisë vetëm Patr kohë, dhe për të mbajtur punën tuaj kryesore duke bërë disa bucks.

5) Nuk është një levave të konsiderueshme. Ju mund të tregtisë $100000 me sa më pak $1000. Ju tregtisë Forex nga shumë $100000, dhe shumica e ndërmjetësit do të ju lejojnë të tregtisë këtë shumë me $1000.
Për fillestar, ju Wil të tregtisë mini-shumë $10000. Lajm i mirë është se ju duhet vetëm $100 të tregtisë atë shumë.

A keni qenë scammed!

A keni tregtohen në një vend që ju të marrin në konsideratë një scam? Le ta dinë se! Ju lutem përdorni formularin tonë të kontaktit këtu dhe të na japin të gjitha detajet.

Ne kemi qenë të përfshirë në të gjitha fushat e forex trading online si dy tregtarët dhe si partnerët e biznesit dhe marketers - që do të thotë ne e dimë të gjitha truket dhe të njohin bullsh!t kur ne e shohim atë.

Ne jemi të tregtarëve avokatë dhe do të shikoni për ju. Ju mund të besimit rekomandimet tona legit dhe duhet shmangur plotësisht faqet scam ne kemi identifikuar.